Szeptember 17.

Az elmaradt kirándulás helyett szervezett első összejövetel sikeresen megtörtént. Senkit nem kellett biztatni a járványügyi szabályok betartására.

Köszöntöttük Pista bácsit 90. születésnapja alkalmából (ami a 91., ha beleszámítjuk a születése napját is.)

Kedves barátaim!

Kissé megkésve küldöm mindnyájatoknak szóló írásom. Hálás szeretettel mondok köszönetet szeretetetekért, figyelmességetekért amivel elhalmoztatok születésnapom 90. évfordulója alkalmával. Mint egy nagy család vettetek körül és ez egy nagyszerű érzés volt. Sokat gondolkodtam esti magányomban, nem hagytatok magamra, és ez erőt adott (persze csökkenő kapacitással) hogy tegyük azt amit eddig, erősítsük ezt a 30 éves közösséget, tiszteljük, és becsüljük egymást ne legyen elkopott szó a szeretet.  Ha megengeditek, magamról:  életem fele ide köt Szemeretelephez, ha máshogy közelítem életem egyharmada pedig a Baráti közösséghez. Még egyszer köszönök mindent. Folytassuk ott ahol szeptember 17-én abbahagytuk. Szeretettel ölellek mindannyiótokat. Pista

Előadás is volt. Dr. Scharek Péter s adott ízelítőt egy síkvidéki geológus munkájából. Tekintettel az érdeklődésre lesz folytatás is a jövő félévben.

A képeket Koós Teréznek köszönjük.

Amint az alábbi képeken jól látszik mindenki vigyázott a másikra. Kivéve egy vendéget, de őt nem hívjuk máskor.

A következő összejövetel október 13. amikor is egy solymász lesz a vendégünk.